Selecteer een pagina

“Wij, Groep Van Meirvenne, staan voor fierheid. Fier op wat we realiseren. Het is dat gevoel dat we willen overbrengen aan onze klanten.

Zoals 2 standbeelden van zittende leeuwen de poort bewaken van het kasteel van een 18de-eeuwse koning.
Zo zorgt ons logo ervoor dat uw vastgoedproject de nodige omkadering en vooruitstrevende kwaliteitszorg krijgt die zelfs niet verwacht wordt van een vastgoedonderneming. De kroon van de leeuw staat zowel voor ons voortdurend streven naar het beste resultaat, als naar onze superieure klantenbehandeling.

Elk vastgoedproject dat ons logo draagt, geeft daarmee garantie op absolute gemoedsrust en heeft een authentiek, klassevol en fris karakter.

Van Meirvenne Nick

Kizzy Van Meirvenne

Bestuurder

Kizzy is Doctor ingenieur in de industriële wetenschappen, een titel die ze behaalde na haar master in de industriële wetenschappen op de Universiteit van Gent. Daarboven beschikt ze over haar EPB accreditatie. Naast de theorie te onderwijzen als professor, staat ze zelf als projectleider op verschillende bouwwerven.

Nick Van Meirvenne

Bestuurder

Nick is als jonge leeuw met veel ambitie en lef actief in de vastgoedsector. Zijn economische opleiding TEW aan de UGent vult hij aan met het Postgraduaat in de Vastgoedkunde aan de KULeuven. Na actief te zijn als consultant voor EY bedrijfsrevisoren, stortte hij zich op de vastgoedsector. Zijn uitgebreide financiële en juridische bagage, combineert hij nu met de nodige jaren praktijkervaring bij grote gerenommeerde projectontwikkelaars.